Sunday, 8 May 2016

Sistem Pintar No.1 Di Malaysia



Inilah Sistem Pintar No.1 Di Malaysia.. Sistem pemantauan kecemerlangan kepada pelajar yang berumur 10 hingga 17 tahun.

Masih ada yang tak tahu apakah kegunaan sistem ini dan keistimewaan sistem ini supaya parents diluar sana boleh guna.

Ok, inilah penerangan lanjut tentang PelajarBijak. PelajarBijak ialah satu sistem dimana untuk membantu pelajar dan ibu bapa dalam proses memudahkan kecemerlangan disamping pemantauan jimat masa.

Pelajar telah disediakan jadual belajar setiap hari. Sehari, pelajar hanya diberi 2-4 task untuk diselesaikan dan 1 subjek mempunyai 20 soalan dan hanya memerlukan masa selama 1-1 jam 30 mimit sahaja. Bayangkan anak anda dapat lakukan lebih dari 18, 000 soalan dalam setahun secara santai sahaja.  Pernah tak dengar student mampu buat sebanyak ini?? Semestinya ada tetapi hanya segelintir sahaja. So why not try this sistem untuk anak-anak.. Ini untuk yang terbaik dalam membantu pelajar mencipta kecemerlangan. Contoh seperti gambar di bawah,

PelajarBijak telah sediakan jadual belajar


Apa yang buatkan keunikan produk ini lain dari yang lain?? Sistem Pintar No.1 Di Malaysia ini menampilkan sistem jimat masa kepada parents dimana ibu bapa boleh memantau anak mengulangkaji sepantas 3 minit sebulan sehari. Hanya melihat pada warna sahaja anda sudah tahu anak sudah siapkan latihan atau belum. Warna hijau bermaksud pelajar telah menyiapkan tugasan manakala merah pula anak tidak selesaikan tugasan yang telah diberi. Mudah bukan?? Contoh seperti gambar dibawah,


Pemantauan mudah yang telah disediakan oleh PelajarBijak


Tambahan pula parents boleh tahu dimana tahap kelemahan  anak dengan lebih terperinci! Persoalannya terperinci yang macam mana tu?? Terperinci dari segi satu subjek tu, parents dah tau anak lemah dalam bab apa.. nak tahu macam mana?? ini yang kami bantu ..

Kelemahan topik dalam subjek dapat dikenalpasti dengan lebih mudah

So lepas ni, tiada lagi istilah demam peperiksaan kan kalau dah buat persediaan yang secukupnya? anak sudah cover topik yang lemah untuk tingkatkan prestasi markah. Ia sangat membantu pelajar untuk dalam peperiksaan. 

Ok itulah Keunikan Sistem PelajarBijak yang dapat kami tunjukkan.

Kami yakin akan Sistem PelajarBijak boleh membantu pelajar kerana kami telah menggunakan formula konsep Rancang, Buat dan Pantau. Apakah konsep tersebut??



Konsep Rancang dimana kita tahu kebanyakan pelajar kurang melakukan ulangkaji dan juga ramai yang tidak melakukan ulangkaji secara konsisten kerana tidak ada perancangan yang sitematik. Jadi disini kami iaitu PelajarBijak menyediakan perancangan pintar dalam membantu pelajar melakukan ulangkaji secara lebih sistematik.

Konsep Buat iaitu pelajar buat latihan mengikut senarai yang telah dirancang secara sistematik melalui Sistem PelajarBijak. Latihan disediakan secara berterusan melalui Sistem PelajarBijak dan melalui latihan yang berterusan, pelajar lebih mudah meningkatkan tahap kefahaman mereka.

Konsep Pantau yang seperti kita tahu, pemantauan ibu bapa amatlah penting untuk mengetahui tentang akdemik anak. Disini kami telah menyediakan Konsep pemantauan yang mudah dan jimat masa. Jadi ibu bapa boleh memantau anak walau berjauhan.  

So tunggu apa lagi?? Tak rugi pon mencuba.. kerana ini untuk masa depan anak-anak.. Jom cipta Kecemerlangan bersama PelajarBijak!





No comments:

Post a Comment