Sunday, 1 May 2016

3 Konsep berkesan PelajarBijak


"The best way to predict the future is to create it."  Hahhh.. pernah tak dengar ayat ni? Bagaimana cara terbaik untuk kita predict our future?? mestila dari diri kita sendiri yang menciptanya kan.. So.. macam mana kita nak mencipta kejayaan dengan mudah?? Buntu? Risau? Macam mana nak buat ni tambah peperiksaan nak dekat pulak.. adehhh.. Tolong-tolong..

Jangan risau..PelajarBijak kan ada. PelajarBijak boleh membantu ibu bapa dan juga pelajar diluar sana. Apa yang PelajarBijak lakukan bagi memudahkan proses kecemerlangan pelajar?? haaa... jeng jeng jeng...

 
Inilah 3 Konsep yang telah disediakan oleh PelajarBijak dalam membantu pelajar dan ibu bapa.

Konsep pertama ialah Konsep Rancang dimana pelajar telah dibekalkan jadual belajar. Pelajar hanya perlu jawab mengikut perancangan jadual kami secara konsiten. Sehari hanya  2-4 latihan akan diberikan dan memerlukan masa hanya 1 jam 30 minit sahaja untuk melengkapkan latihan tersebut. YANG PALING MENARIK, SETAHUN HAMPIR 20,000 SOALAN BERJAYA DISELESAIKAN.

Konsep kedua pula ialah Konsep Buat. Apa itu konsep buat? Konsep buat ialah pelajar hanya perlu buat mengikut senarai yang telah dirancang secara sistematik oleh PelajarBijak. Jawapan yang salah dijawab, akan dikeluarkan jawapan betul dengan serta merta  untuk membantu anak-anak supaya tidak jadi "confius".

Konsep ketiga iaitu konsep pantau dimana ibu bapa dapat memantau ulangkaji anak dengan mudah, cepat dan jimat masa. Bagaimana? Hanya melihat pada warna sahaja, anda sudah tahu anak buat ulangkaji atau tidak. Jika latihan berwarna hijau, anak selesaikan tugasan latihan dan jika latihan tersebut berwarna merah, anak tidak menyiapkan tugasan.

3 konsep penting inilah yang dapat membantu ibu bapa dan pelajar di luar sana untuk mengubah ke landasan kecemerlangan bagi mencipta A. Jadi tidak rugi jika anda mencuba untuk anak- anak anda yang dari umur 10 tahun hingga 17 tahun.  

*PelajarBijak Permudahkan Anak Melakukan Tindakan ke Arah Kecemerlangan!

No comments:

Post a Comment