Tuesday, 26 April 2016Assalamualaikum dan selamat petang semua.. Dah lama PelajarBijak tak post story tentang Sistem Pintar No.1 Di Malaysia ni. So hari ini nak beritahu tentang 5 KELEBIHAN YANG WAJIB IBU BAPA di luar sana kena cuba PelajarBijak .

1) Dapat menjimatkan masa, wang dan tenaga dalam melakukan pemantauan ulangkaji anak.
2) Memudahkan ibu bapa melakukan pemantauan pelajaran anak. Dengan hanya lihat pada warna sahaja anda sudah tahu anak buat latihan atau tidak. Paling best pemantauan ini hanya mengambil masa 3 Minit dalam sebulan dan bukannya sehari!
3) Memudahkan ibu bapa mengenalpasti tahap kelemahan anak dalam topik subjek. Bagaimana?? hanya melihat rekod analisa yang telah disediakan oleh PelajarBijak, anda sudah tahu anak lemah dalam topik apa di dalam subjek.
4) Memudahkan ibu bapa membantu meningkatkan prestasi anak.
5)Memudahkan ibu bapa membuat persediaan untuk peperiksaan anak.  Bila anda sudah tahu anak lemah didalam topik mana, tiada lagi istilah "Demam Peperiksaan". Anak hanya fokus di dalam topik yang perlu diperbaiki sahaja.

Ibu bapa diluar sana jika ada anak dari tahun 4- tingkatan 5 bole cepat-cepat cuba untuk anak masing-masing. Banyak feedback positive yang kami terima daripada pengguna PelajarbBijak

Jom Mencipta Kecemerlangan Bersama PelajarBijak!!

No comments:

Post a Comment